WE ARE
GRAND FAM

Vi är Grand Fam, förenade av svett och uthållighet. Vi är inte som andra och det är därför du väljer oss. Våra gym erbjuder det bästa och senaste inom träningsutrustning, i en exklusiv miljö som motiverar dig att maxa. Du vill bli starkare än vad du var igår, inget annat spelar någon roll. Vi ger allt, tillsammans. Grand Family first.

WE ARE
GRAND FAM

Vi är Grand Fam, förenade av svett och uthållighet. Vi är inte som andra och det är därför du väljer oss. Våra gym erbjuder det bästa och senaste inom träningsutrustning, i en exklusiv miljö som motiverar dig att maxa. Du vill bli starkare än vad du var igår, inget annat spelar någon roll. Vi ger allt, tillsammans. Grand Family first.

Styrketräning i världsklass

Grand Fitness ska vara en plats där alla trivs och har möjlighet att nå sin fulla potential. Därför har vi ett brett utbud av moderna och kvalitativa maskiner och vikter, alla noggrant utvalda för att ge dig en häftigare träningsupplevelse och ett bättre resultat.

Avkopplande miljöer

Att träna hårt och äta rätt är viktigt för att få resultat, men att koppla av och varva ner är något många underskattar. Vi erbjuder en avkopplande miljö med genomtänkt design, exklusivt material och dämpad belysning , där du fullt ut kan fokusera på din utveckling.

Personligare träning

Våra personliga tränare hjälper dig att ta träningen till nästa nivå och ger dig en tydlig överblick över resultaten. De testar din fysik samt mäter din vilopuls, kondition, styrka och rörlighet. Det finns även möjlighet att mäta din kroppssammansättning i procent.

Virtuella cykelklasser

Vi erbjuder virtuella cykel klasser kontinuerligt varje dag där du får ut och åka på en resa i digitalt skapade världar med hjälp av en guidande voice over som ständigt pushar dig. Ljudet till detta kopplar du in till dina hörlurar genom ett smidigt och enkelt sätt. Ingen bokning behövs.

“Vi är övertygade om att alla som tränar hos oss kommer att få en träningsupplevelse över förväntan”

– Magnus Wilhelmsson

Grand
Bootcamp

Ta din träning till nästa nivå. På våra bootcamps tränar du i mindre grupper vilket ger bästa möjligheten för personlig coachning. Inspireras av nya övningar, jobba på tekniken och pusha dig tillsammans med andra.

Grand
Event

Work hard, play hard. Hos oss är hänget lika viktigt som träningen och som en del i vår Grand Fam bjuds du varje månad in till exklusiva events. Kom förbi för lite extra motivation och lär känna resten av familjen.

Grand
PT

Var är du idag? Och ännu viktigare – vart vill du nå? Våra personliga tränare har många års erfarenhet kring både träning, vila och kost. Boka en tid redan idag och få ett upplägg som passar just dig och dina mål.

Nyheter & Events

GRAND DEAL SEPTEMBER

Köp 2 för 45kr. Barebells, Nocco, Vitamin Well, & Smiling.

GRAND DEAL AUGUSTI

20% rabatt på Powerade.

Grand Fitness blir mer Grand

Vi uppgraderar våra medlemsförmåner med massvis av nyheter, så att din träningsupplevelse blir ännu mer inspirerande och exklusiv – ännu mer Grand.

Två nya maskiner på Herkulesgatan

Från den 11 Juli hittar du två nya maskiner hos oss på Herkulesgatan – en Linear hack squat och en Hammer belt squat. Kom förbi redan idag och testa dem!

NYTT INSTAGRAMKONTO

Följ vårt nya instagramkonto grandfitness.se

GRAND OPENING FRIDHEMSPLAN

8 juli 2022 öppnar vi Grand Fitness Fridhemsplan

Träna med en personlig tränare

Vill du förbättra hållningen, öka balansen, gå upp eller ner i vikt eller kanske lära dig att matcha kosten efter din träning? Då vägleder våra personliga tränare...

NY MASKIN PÅ ÖVREHUSARGATAN

Inom de kommande veckorna kommer vi få in en ny Linear Hack Squat till oss på Övre Husargatan.

NYHET: GRAND FIGHT @ Herkulesgatan

Nu kör vi igång med Fight-klasser på Herkulesgatan!  När då? På onsdagar kl. 16:45-17:45 med start i mars. 

Nya maskiner på Herkulesgatan

Vårt gym har utrustats med en Abductor och en dubbel Cable Cross.

12 weeks of body transformation

Vill du förbättra din fysiska prestation? Gå ner i vikt eller tona dina muskler? Anmäl dig till 12 weeks of Body Transformation!

2 nya personliga tränare till Herkulesgatan

Vi välkomnar Clay och Marc – två riktigt schyssta och duktiga personliga tränare – till Herkulesgatan! 

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Du vet väl att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss? Prata med oss i receptionen, så hjälper vi dig. 

Nya löpband på Övre Husargatan

Nu har vi på Övre Husargatan fått in nya löpband som erbjuder färdiga träningsprogram, olika typer av konditionstester och mycket mer!

Virtuella klasser

Varje kvart över heltimme startar en ny klass igång på stora skärmen. Första klassen startar 05:15 och sista klassen för dagen startar 21:15.

Bastun är öppen igen

Nu kan vi med glädje meddela att vi erbjuder bastu på Herkulesgatan igen.

Gyminfo med Kyriakos på Herkulesgatan

Lördagen den 4/9 drar vi igång med höstens gyminfo som leds av vår personliga tränare och instruktör Kyriakos. Du bokar din plats i receptionen och vi tillåter max 5 deltagare/tillfälle.

VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE CORONAVIRUSET

Det är viktigt för oss på Grand Fitness att du som medlem ska känna dig trygg att besöka oss. Det här är våra åtgärder för tillfället.

Följ oss på våra sociala medier!

Följ oss gärna på våra socialamedier för att hålla dig uppdaterad på vad som händer på klubben samt för träningsinspiration!