fb

HIGH END-GYMMET
FÖR DIG SOM
KRÄVER MER 

Grand Fitness är ett vuxnare och exklusivare gym för dig som vill få ut maximalt av din träning. Och du kommer att märka skillnaden redan innanför tröskeln. Inspirationen är hämtad från metropoler som London och New York och konceptet har funnits inom Nordic Wellness-koncernen sedan 2017 då den första GF-klubben öppnades. Sommaren 2023 blev klubbarna sex till antalet och de ligger på centrala adresser i Göteborg, Stockholm, Malmö och Borås. 

Grand Fitness är ett gym utöver det vanliga och vi vågar påstå att det saknas motstycke i Sverige.

STYRKETRÄNING
I VÄRLDSKLASS

På Grand Fitness har vi lagt mycket vikt på trivseln. Våra klubbar ska vara platsen för en häftigare och mer inspirerande träningsupplevelse – ett gym där man når sin fulla potential. Därför har vi ett brett utbud av de senaste och mest exklusiva kvalitetsmaskinerna, redskapen och träningskoncepten. Alla noggrant utvalda för att du ska kunna hålla fullt fokus under ditt pass och få ett bättre resultat.

INSPIRATION
OCH 
AVKOPPLING

Effektiv träning och genomtänkt kost är viktiga byggstenar för resultat, men det är även vilan. Därför har vi lagt största omsorg på en avkopplande miljö med genomtänkt design, exklusiva material och dämpad belysning där du kan varva ner. När du är klar med träningen och går för att byta om ska det kännas mer som att komma in på ett spa än ett bullrigt omklädningsrum.

PERSONLIGARE
TRÄNING

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller rutinerad. Att få en professionell PT:s vägledning och ögon på träningen borgar för ett bättre resultat. Våra personliga tränare testar din fysik och hjälper dig att nå dina mål oavsett om du precis har kommit igång eller om du kämpar för att ta dig upp till nästa nivå i din träning.

VIRTUELLA
CYKELKLASSER

Virtuella cykelklasser är en av de senaste tekniska landvinningarna inom det som kallas exertainment, alltså en kombination av träning och underhållning. På den senaste cykeln från Technogym trampar du i digitalt skapade miljöer guidad av en voice over som ständigt pushar dig genom hörlurarna. Ingen bokning krävs, du cyklar när du vill.

sv_SE