fb

STOCKHOLM
FRIDHEMSPLAN

Det som en gång var en gammal bingolokal har förvandlats till ett high-endgym i världsklass. Grand Fitness Fridhemsplan är ett tempel på 1200 kvadratmeter träning av högsta kvalitet där du kan lägga fullt fokus på din utveckling. Den delikat designade klubben har en rejäl friviktsavdelning, den senaste maskinparken och toppmoderna konditionsmaskiner.

Välkommen till en unik träningsupplevelse!

 För inspo och info

GRAND BOOTCAMP

Som medlem hos oss får du ta del av Grand Bootcamp – tuffa och effektiva träningspass för hela kroppen. Passen leds av en personlig tränare och genomförs i mindre grupper, vilket ger dig bästa möjligheten till personlig coachning. Med inspiration hämtad från crossfit bjuds du på styrka och kondition, både inomhus och utomhus. 

Ta din träning till nästa nivå. Inspireras av nya övningar, jobba på tekniken och få tips och råd av en riktig expert. Och viktigast av allt: pusha dig ordentligt tillsammans med andra!

Boka pass genom att ringa till eller besöka receptionen. 

Slide 1

Fridhemsplan

Måndag 17.30-18.15
Coached by Awais Rafique 

Tisdag 17.30-18.15 
Coached by Awais Rafique 

Onsdag 17.45-18.30
Coached by Anna Wigren

PERSONLIG TRÄNING

Med fokus på individen ger vi dig möjlighet till träning för det du behöver. Oavsett om ditt fokus är på uthållighet, styrka, teknik eller kost. Våra personliga tränare hjälper dig att ta nästa steg i din träning och erbjuder en tydligare översikt över dina resultat.

AWAIS RAFIQUE

PERSONLIG TRÄNARE

DMITRY AFANASYEV

PERSONLIG TRÄNARE

basta efter träning

Att basta är rena detoxkuren. Svettproduktionen sätter igång och du rensar kroppen från slaggprodukter som du samlat på dig efter ett hårt träningspass.

 

kontakt

Sankt Eriksgatan 31, 112 39 Stockholm

073 395 38 07

fridhemsplan@grandfitness.se

öppettider

Måndag-fredag 06-22

Lördag-söndag 08-20

BEMANNADE ÖPPETTIDER

Måndag-torsdag 09-21

Fredag 09-20

Lördag 10-16

Söndag 11-19