Hälsa är något som vi vet är viktigt för vårt välmående och många gånger kan det vara svårt att få ihop det.

 

Mitt mål att arbeta som Shape Coach är att du ska få en hållbar livsstil där hälsa är i fokus.

 

Jag har under 25 års tid arbetat med kost där jag bland annat arbetat som kock, kökschef, restaurangkonsult och drivit min egen restaurang. Jag har även utbildat och coachat kockar och servitriser att nå sin potential. Min syn på kost är att se vilket behov just du har och där jag hellre lägger till än tar bort. Eftersom kosten är en viktig detalj i din hälsa då du behöver energi för att orka att bli av med energi så är det väsentligt att det ska fungera i praktiken, täcka ditt näringsbehov, vara relevant och hållbart i längden. Förutom det ska mat smaka gott, inte ta för lång tid, inte vara för komplicerat att tillaga och vara roligt!

 

Utöver ett stort intresse för mat så brinner jag även för motion. När jag var 8 år började min resa inom kampsport med både karate och brottning. Jag har även under tiden utfört diverse olika dansstilar där mitt fokus till slut blev pardans som Latinamrekansk Tävlingsdans och social pardans. Jag har även tävlat och uppträtt samt coachat dansare till att bli bättre dansare både fysiskt och mentalt. Utifrån min bredda kompetens har jag även coachat inom andra elitområden så som konståkning, där konståkaren kom på 7:e plats i världen.

 

När det kommer till träning är det en viktig del att man jobbar med de fem grundprinciperna; styrka, koordination, rörlighet, uthållighet och snabbhet. Lägger även stor tyngd på uppvärmning, dynamisk stretch, funktionsanalyser, styrketester och helkroppsövningar i alla tre rörelseplan med samtliga ledrörelser.

 

Utifrån mina utbildningar som Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare, Certifierad Online Trainer, Träning under och efter graviditet samt min fortbildning som Diplomerad Friskvårdskonsult med kognitiv inriktning har jag en bredd kompetens till att hjälpa människor med deras fysiska hälsa, allt från vardagsmotion till elitidrottare. Jag driver även idag bolaget Think & Shape där vi arbetar med hälsa inom sömn, stress, kost och motion samt entreprenörskap, relationer, ledarskap och kommunikation.

 

Jag som Shapecoach.
Vi lägger upp ett träningsupplägg ut efter dina behov där du ser dina resultat som håller i längden. Vi tittar på hur du får en sundare relation till kost och dess beteende som påverkar din kosthållning.
Jag kommer arbeta med att inspirera dig så att du känner dig motiverad till att nå dina mål till en bättre hälsa där vi tillsamans kommer att forma ditt nya jag.

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig när som!