fb

personlig
träning

Våra personliga tränare har många års erfarenhet kring både träning, vila och kost. De hjälper dig att se helheten och få en god överblick vad gäller din hälsa. Tillsammans sätter ni upp mål anpassade efter just dig och skapar ett träningsschema för att du på bästa sätt ska kunna nå dem. Ni börjar med ett fystest där ni mäter din vilopuls, kondition, styrka och rörlighet – allt för att du ska få de bästa förutsättningarna för riktigt effektiv träning!

PERSONLIG TRÄNARE

Jesper Rosdahl

ÖVRE HUSAR OCH JÄRNTORGET

Hej! Mitt namn är Jesper Rosdahl och jag är din personliga tränare här på GrandFitness.

Med en bakgrund som elithockeyspelare och erfarenhet av att driva mitt eget PT-företag är jag redo att vara din träningspartner.

Min passion är att hjälpa dig att nå dina mål. Oavsett om det handlar om att öka din styrka, förbättra din kondition eller skapa en övergripande hälsosam livsstil. Tillsammans kommer vi att skräddarsy din träningsresa och hitta den perfekta balansen mellan ansträngning och njutning. Med mig som din personliga tränare fokuserar vi på att uppnå konkreta resultat som passar just din livsstil.

Jag är här för att stötta dig genom varje steg av din resa. Vare sig du är nybörjare eller erfaren, är mitt mål att se till att din träningsupplevelse är positiv, balanserad och anpassad efter dig. Låt oss tillsammans arbeta mot en starkare och friskare version av dig själv.

Varmt välkommen att ta det första steget genom att kontakta mig för en kostnadsfri konsultation, så hjälps vi åt tillsammans att hitta vad som blir bäst för dig. Jag ser verkligen fram emot att träffa dig och vara en del av din träningsresa.

Utbildningar

Bodyfight Sverige
International License as PT Advance

jesper.rosdahl@grandfitness.se | 076 863 63 02

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång

PERSONLIG TRÄNARE

Theo Francois

JÄRNTORGET OCH ÖVER HUSARGATAN

Hej kära Grand Fitness medlem,
 
Låt mig börja med att ställa dig en fråga: Vad är ditt mål med träningen?
Är det att bli starkare, friskare eller kanske att uppnå ett specifikt mål?
 
Oavsett vad just ditt ändamål är, så är jag här för att hjälpa dig att förverkliga det.
Mitt namn är Theo Francois, Personlig tränare, kostrådgivare och din Coach mot ett bättre liv.
 
Tro mig när jag säger att träning är den bästa investeringen du kan göra, inte bara för din egna fysiska hälsa utan även för din mentala, för inget slår känslan av att vara i god form.
 
Jag tror på att anpassa varje träningsupplägg efter dina individuella behov & avsikter, vare sig du är erfaren inom träning eller ifall du är en nybörjare.
 
Tillsammans kommer vi att övervinna hinder, forma en starkare version av dig själv och uppnå de resultaten du drömmer om.
 
Så är redo att ta första steget mot ditt livs bästa investering, en sundare livstil och ett oförglömligt äventyr?
Om svaret är ”JA”, Boka då in en helt kostnadsfri konsultation med mig, helt utan förbindelser, så ska vi komma fram till den bästa vägen för just dig.
 
Vi ses på gymmet!

theo.francois@grandfitness.se

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång

PERSONLIG TRÄNARE

KYRIAKOS KARASARLIDIS

HERKULESGATAN

Jag är idrottslärare och personlig tränare. Mina kandidatstudier är baserade på Sports Science och min master i Human Performance, främjande av hälsa med säkerhetsregler. Utöver mina examen försöker jag utöka mitt kunskapsområde genom webbseminarier, ta certifikat och erhålla internationella diplomer i olika ämnen, såsom personlig träning, sport och kondition, funktionell träning, viktminskning och korrigerande träning.

Det här är ett sätt att skapa en övergripande uppfattning om hur man vägleder och utvecklar olika fysiska parametrar på de individuella behoven hos var och en av mina klienter.

Min filosofi bygger på hälsosam träning, som ger dig en stark och frisk kropp. Genom träning och nya träningstrender guidar och informerar jag dig att ta till dig nya vanor, vilket i sin tur kommer att förbättra din livskvalitet och stärka ditt självförtroende.

Är du redo att uppleva nya upplevelser, att prova dig fram i nya träningsmetoder och att övervinna dig själv?

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång

PERSONLIG TRÄNARE

LINDA ADEHÖG

HERKULESGATAN OCH JÄRNTORGET

Letar du motivation eller behöver en ny utmaning? Jag hjälper dig oavsett om du är helt ny, van, äldre, yngre eller kanske behöver hjälp att bli snabbare och uthålligare i spåret. Med ett upplägg anpassat för just dig når vi tillsammans dina mål genom varierad träning och lagom mycket återhämtning.

 Första gången vi ses vill jag veta mer om dig, din bakgrund, nuläge och framförallt dina mål. Vi utför anpassade funktionsanalyser för att kunna lägga upp träning utifrån just dina styrkor och utvecklingsområden.

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation

Utbildningar:

Lic. Personlig Tränare – SAFE Education

Lic. BodyPump Instruktör – Les Mills

Lic. BodyStep instructor – Les Mills

Yoga Instruktör – Nordic Wellness

In-Trinity instruktör – Matrix, Johnny G

Lic. Aerobic & Step up instructor – SAFE Education

linda.adehog@grandfitness.se  |  070 949 46 21

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång

PERSONLIG TRÄNARE

CLAY DEVLÉSA

ÖVRE HUSAR, HERKULESGATAN OCH JÄRNTORGET

Hälsa är något som vi vet är viktigt för vårt välmående och många gånger kan det vara svårt att få ihop det.

Mitt mål att arbeta som Shape Coach är att du ska få en hållbar livsstil där hälsa är i fokus.

Jag har under 25 års tid arbetat med kost där jag bland annat arbetat som kock, kökschef, restaurangkonsult och drivit min egen restaurang. Jag har även utbildat och coachat kockar och servitriser att nå sin potential. Min syn på kost är att se vilket behov just du har och där jag hellre lägger till än tar bort. Eftersom kosten är en viktig detalj i din hälsa då du behöver energi för att orka att bli av med energi så är det väsentligt att det ska fungera i praktiken, täcka ditt näringsbehov, vara relevant och hållbart i längden. Förutom det ska mat smaka gott, inte ta för lång tid, inte vara för komplicerat att tillaga och vara roligt!

 Utöver ett stort intresse för mat så brinner jag även för motion. När jag var 8 år började min resa inom kampsport med både karate och brottning. Jag har även under tiden utfört diverse olika dansstilar där mitt fokus till slut blev pardans som Latinamrekansk Tävlingsdans och social pardans. Jag har även tävlat och uppträtt samt coachat dansare till att bli bättre dansare både fysiskt och mentalt. Utifrån min bredda kompetens har jag även coachat inom andra elitområden så som konståkning, där konståkaren kom på 7:e plats i världen.

 När det kommer till träning är det en viktig del att man jobbar med de fem grundprinciperna; styrka, koordination, rörlighet, uthållighet och snabbhet. Lägger även stor tyngd på uppvärmning, dynamisk stretch, funktionsanalyser, styrketester och helkroppsövningar i alla tre rörelseplan med samtliga ledrörelser.

clay.devlesa@grandfitness.se  |  070 760 90 15

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång

PERSONLIG TRÄNARE

Anders Eriksson

BORÅS PALLAS

Behöver du hjälp med att sätta upp ett mål, hitta vägen dit eller har du inte rätt motivation? Kanske behöver du vägledning i gymmet eller bara en rejäl push. Det som motiverar mig är att hjälpa andra nå sina mål. Tillsammans, genom en klar kommunikation, vet jag att vi kan uppnå dina mål för att du ska kunna känna dig som ditt bästa jag.
Jag har varit elithockeyspelare i nästan 20 år, för att klara av det krävs de att man tar hand om sin kropp, det bästa verktyget vi har. Mina starka sidor är kostrådgivning, cardio, styrka och uthållighet.

Är du en hockeyspelare som behöver hjälp med att utvecklas och ta din karriär till en ny nivå? Eller är du nybörjare? Oavsett mål är jag PT:n för dig!
Kom in på en kostnadsfri konsultation, så hjälps vi åt att hitta det du behöver.

Lic. Personlig tränare

anders.eriksson@grandfitness.se  |  072 308 58 40

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång

PERSONLIG TRÄNARE

Johanna södermalm

ÖVRE HUSAR OCH JÄRNTORGET

Mitt tänkande kring träning och hälsa är holistiskt vilket innebär att jag ser och tar hänsyn till helheten och vill hjälpa dig inifrån och ut som människa då allt hänger ihop. Jag är licenserad personlig tränare och utbildad hälsocoach, inom mindfulness, stresscoach och studerar nu till ayurvedisk läkare.
 
För mig är det lika viktigt att må bra fysiskt i sin kropp och känna sig stark som att ha inre välmående, eftersom jag har egna erfarenheter kring utmattningsdepression och personlig utveckling på flera plan har jag hjälpt både mig själv och andra att må bättre både fysiskt och psykiskt. Allt detta genom rätt typ av träning och sunt tänkande gällande mental, fysisk och själslig hälsa.
Här på Grand Fitness jobbar jag som PT Master med många års erfarenhet i ryggen.

Varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri konsultation!

johanna.sodermalm@grandfitness.se | 073 032 14 11

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång

PERSONLIG TRÄNARE

Ellen Eriksson

BORÅS PALLAS

Jag jobbar som personlig tränare och kostrådgivare sedan ca 10 år tillbaka. Min drivkraft är att hjälpa dig som klient att utvecklas och uppnå ditt mål, oavsett om du är nybörjare, elitidrottare eller någonting däremellan.

Med en plan anpassad för din målsättning och dina förutsättningar hjälper jag dig att utveckla och förbättra din styrka, kondition, koordination, rörlighet och explosivitet. Jag brinner för att hjälpa dig som klient att skapa en hälsosammare vardag och livsstil där hållbarhet ligger i fokus.

Du kommer få ta del av min kunskap och mitt engagemang för att vi gemensamt skall nå den uppsatta målsättningen oavsett om det handlar om att du vill förbättra din hälsa, dina prestationer, bygga muskler, gå upp/ner i vikt, bli av med smärta/sjukdom eller få mer energi i din vardag.

Utbildningar

Nordic Academy of Sweden
Lic. Personlig tränare

Näringsakademin
Lic. Kostrådgivare – Svenska 

Idrottsprogrammet – RIKS Fotbollsgymnasiet
Cert. Massageterapeut – Hälsoteket

ellen.eriksson@grandfitness.se | 0727 44 00 01

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång

PERSONLIG TRÄNARE

Dmitry Afanasyev

STOCKHOLM FRIDHEMSPLAN

Jag har stolt tagit examen med ett Health Fitness Trainer Diplom från Bryan College i Toronto, Kanada, och har ytterligare stärkt mina kunskaper genom att bli ACE-certifierad som personlig tränare av American Council on Exercise. Under mitt studieprogram fokuserade jag på olika aspekter av träning, inklusive prestationsförbättringstekniker, kliniska och medicinska överväganden, grunderna i gruppträning samt kost och viktkontroll.

Mitt fokus och passion ligger i att skapa individuellt anpassade träningsprogram för varje klient, och jag finner stor glädje i att dela med mig av mina kunskaper. Mitt livslånga engagemang för en aktiv livsstil och min positiva inställning till livet uppfyller mitt arbete som hälso- och fitnesstränare. Att bli en förebild för andra och att kunna påverka positiva förändringar är mitt främsta mål.

Som en ACE-certifierad personlig tränare strävar jag efter att inte bara hjälpa människor att uppnå sina träningsmål, utan också att inspirera dem att omfamna en hälsosam livsstil. Målet i mitt arbete kommer från möjligheten till att göra en verklig skillnad i människors liv genom att guida dem mot en starkare, friskare och lyckligare tillvaro.

Utbildningar

Bryan College (Toronto, Kanada)
Hälsa Fitness tränare

dmitry.afanasyev@grandfitness.se | 072 395 99 59

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång

PERSONLIG TRÄNARE

Elias Otterlund

MALMÖ

Häng med mig på en livslång resa och hitta din passion i vad som till vardags kallas träning. För mig är träning så mycket mer än något som bara måste ske och går att göra på så många olika, roliga och utvecklande sätt.
 
Jag heter Elias och är 25 år. Min träningsbakgrund är bred och varierad men jag har framförallt sysslat med styrke-, kroppsvikts- och funktionell träning. Jag har en bakgrund av gammal yrkesmilitär och vet precis vad som krävs för att pressa sig det där lilla extra och flytta dina gränser dit du inte trodde var möjligt.
 
Behöver du den där extra motivation eller vill hitta glädjen i träningen? Ta steget och kontakta mig idag för en kostnadsfri konsultation i formuläret nedan så kan vi bestämma om hur vi ska nå dina mål.
 
Vi hörs snart!

TRÄNINGSMETODIK
Viktuppgång
Viktnedgång
Styrketräning
Kondition
Utomhusträning
Rörlighetsträning

IDROTTSSPECIFIKT
Styrkelyft

FYS- OCH HÄLSOTESTER
Kostrådgivning
Kostrådgivning Veg.
Fystestning

elias.otterlund@grandfitness.se | 076 034 55 06

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång

PERSONLIG TRÄNARE

Susanne Söderlund

BORÅS PALLAS

Känner du igen dig i något av följande?

  • Är du nybörjare eller aktiv tränande men behöver coachning för att komma igång eller ta din träning till nästa nivå?
  • Är du gravid eller nybliven mamma?
  • Är du kvinna mitt i livet med klimakteriesymptom?
  • Har du ett specifikt mål med din träning som exempelvis att bygga muskelmassa, gå upp/ned i vikt eller kanske vill känna dig stark i vardagen?

Oavsett bakgrund eller personliga förutsättningar så finns jag här för dig.

Jag är personlig tränare och kostrådgivare, bodypump- instruktör, certifierad klimakteriecoach och specialist på mammaträning för gravida och nyblivna mammor. Min bakgrund är inom dansen där jag under flera års tid arbetade professionellt inom klassisk/modern balett, och har bland annat arbetat på Göteborgs Operan och Regionteater Väst. 

Som kvinna mitt i livet vet jag av egen erfarenhet att en god hälsa och mentalt välmående är nära sammanflätade. Min målsättning som tränare är därför att, tillsammans med dig, hitta vägar för en hållbar, funktionell och stark vardag. Oaktat om ditt mål handlar om att stärka upp kroppen inför eller efter en förlossning, gå upp/ned i vikt, bygga muskler eller att optimera ditt fysiska och psykiska mående så finns jag här för att guida dig. Dina behov, mål och individuella förutsättningar är min utgångspunkt när jag skräddarsyr din kost och träning. 

Utbildningar

Lic. personlig tränare – Intensive PT Education
Lic. Specialist i träning av gravida och nyblivna mammor – Intensive PT Education
Lic. Body Pump instruktör – Les Mills
Certifierad klimakteriecoach – Stark genom klimakteriet

susanne.soderlund@grandfitness.se

Styrka

Teknik

Uthållighet

Kost

Viktuppgång/ viktnedgång