PT Sina Perlhede2019-04-05T07:59:24+00:00

Sina Perlhede

Mitt mål är att få dig att hitta en sund livsstil som ska vara hela livet och inte bara tillfälligt!

Mitt namn är Sina Perlhede och jag älskar all träning.

Jag har jobbat inom träningsbranschen i många år. Jag började jobba extra på gym redan som 19-åring. Jag gick min första idrottsledarutbildning på SISU 1995. Jag är utbildad PT, kostrådgivare och friskvårdsterapeut och har jobbat med detta sedan 2006. Jag har även arbetat som instruktör i Box, Pilates, Bodypump, Piloxing, Core, Funktionell träning, träning för gravida mm. Jag har även arbetat som domare på olika tävlingar i samband träningsmässor.

Jag har tränat i hela mitt liv. I mina unga dagar tränade och tävlade jag i många olika sporter så som tex. badminton, basket, volleyboll, kick- och thaiboxning och boxning. På äldre dagar har det varit lite tävlingar i löpning och olika hinderbanor. Idag tränar jag mest styrketräning inomhus, utomhus och löpning.

Som din personliga tränare hjälper jag dig att hitta drivkraften och motivationen för att nå dina mål efter dina förutsättningar.

Jag kommer att hjälpa dig med individuellt anpassat träningsprogram, tester och kostråd för att du på bästa sätt ska nå dina mål.

Tveka inte att investera i din hälsa, kontakta mig för ett ännu bättre liv.

Så länge du har viljan så visar jag dig vägen, ingenting är omöjligt!

Kontakta mig: sina.perlhede@grandfitness.se

Styrka

Styrka

Teknik

Styrka 80

Uthållighet

Styrka 60

Kost

Styrka 80

Viktuppgång/viktnedgång

Styrka 75