PT – Clara Söderlund2020-04-06T12:51:44+00:00

Clara Söderlund

Du har bara en kropp. Ta hand om den, stärk den och ge den de bästa förutsättningarna för att den ska må så bra som möjligt. Detta kan uppnås genom att vi tillsammans skapar personliga mål för dig.

Den bästa träningen är den som blir av och tillsammans ror vi det i hamn genom rolig och inspirerande träning. Med min hjälp kan du finna en träningsform som passar just dig utefter dina önskemål och behov

Jag är gruppträningsinstruktör, licensierad personlig tränare och massör. Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag har så länge jag kan minnas spelat handboll och i 6 års tid har jag tränat på gym. Jag märkte tidigt att om kroppen mår bra så mår knoppen bra och det är ett budskap som jag gärna vill sprida vidare!

Vänliga hälsningar,
Clara Söderlund
Personlig tränare Grand Fitness

Kontakta mig:
clara.soderlund@grandfitness.se
072- 721 32 47

Styrka

Styrka

Teknik

Styrka 80

Uthållighet

Styrka 60

Kost

Styrka 80

Viktuppgång/viktnedgång

Styrka 75