PT Amanda Hammarvid2019-05-02T12:58:51+00:00

Amanda Hammarvid

När det kommer till dagens samhälle är det viktigt att du tar vara på din kropp. Vad som är bäst för just dig, din vardag och mentala hälsa.

Det är där jag som personlig tränare kommer in i bilden. Utefter vad just du har för mål kommer vi tillsammans planera in både kort- och långsiktiga mål. Fokus kommer vara på att just du mår så bra som möjligt både fysiskt och mentalt, känna att du har energi och att träningen samt kosten anpassas för just dig och din vardag.

Jag har sedan tonåren känt mig hemma inom gymmets väggar och drivs av att kämpa mot nya nivåer. Jag är certifierad massör och har gått en utbildning via Nordic Academy of Sweden där jag blev Lic. Personlig tränare. Bra teknik ligger i fokus och lika så glädjen i själva träningen oavsett vad målet är. Detta är en investering i dig själv och din framtid. Nu vill jag vara med på din resa och motivera dig med energi, kunskap och rätt verktyg så du kan utvecklas som person och nådin mållinje.

Våga ta steget för att bli ditt bästa jag. Välkommen att kontakta mig och boka in en kostnadsfri konsultation så berättar jag mer!

Kontakta mig: amanda.hammarvid@grandfitness.se

Styrka

Styrka

Teknik

Styrka 80

Uthållighet

Styrka 60

Kost

Styrka 80

Viktuppgång/viktnedgång

Styrka 75