Loading...
Om Oss2018-04-20T08:16:31+00:00

VI TAR TRÄNINGEN TILL EN NY NIVÅ

BEHOV

Det har länge funnits en lucka i utbudet av Boutique-liknande gym i Sverige, framförallt i Göteborgsområdet. Med Grand Fitness fyller vi den luckan och kan erbjuda en träningsupplevelse utöver det vanliga.

Många gymkedjor har länge varit duktiga på att ge sina medlemmar utmärkt gymutrustning men missat klubben som helhet. Vårt mål är att varje aspekt av klubbens utformning ska hålla samma kvalité, vare sig det gäller en hantel eller glödlamporna i taket.

INSPIRATION

Boutique-gym är inte ett nytt fenomen. Uppväxten har ökat enormt i USA och England de senaste åren och trenden visar inga tecken på att sakta ned. Vi har hämtat inspiration från David Barton i New York, 1Rebel och BXR London. Boutique-gym kan kännetecknas av ett större fokus på en exklusiv atmosfär, lyxigare inredning och en häftigare helhetsupplevelse.

PLATS

Vår första Grand Fitness-klubb ligger på Övre Husargatan, mitt i centrala Göteborg. Lokalen erbjuder mycket fönster och ljusinsläpp för ett välkomnande första intryck. Detta kontrasteras av vår mörkare gym-avdelning som tryggt ligger undangömt i klubbens bakre del. Perfekt för den som vill fokusera helt och fullt på träningen.