Loading...
Övre Husargatan2020-10-13T14:05:51+00:00

ÖVRE HUSARGATAN

Den bästa träningen utförs i en miljö där du helt kan släppa omvärlden och fokusera på ditt mål. Genom att skapa en mer dämpad atmosfär, både genom ljussättning och färgval vill vi ge dig som medlem på Grand Fitness förutsättningarna att kunna lämna stressen utanför våra dörrar.

Vår första klubb öppnar vi i Göteborg, precis vid korsningen mellan Övre Husargatan och Brunnsgatan. Klubben är utrustad med det absolut bästa och senaste inom träning. Vårt breda utbud av maskiner som cross trainers, motionscyklar och löpband tillåter dig att träna på det sätt som du är mest bekväm med. Detta i kombination med en koncentrations-anpassad miljö ger optimala förusättningar för dig att nå dina träningsmål.

Välkommen in till oss på Övre Husargatan 4!

 • Avkoppling

  Att träna hårt och äta rätt är viktigt för att få resultat, men att koppla av och varva ner är något som många underskattar. Vi kommer alltid erbjuda en avkopplande miljö med loungeytor. Där kan du och dina vänner ta en stund att varva ner, före, under eller efter träning.
 • Styrketräning i världsklass

  Grand Fitness ska vara en plats där alla ska trivas och nå sin bästa träningsform. För att uppnå detta är material, utbud av maskiner och vikter speciellt utvalda för toppresultat. Vår stora avdelning för fria vikter kommer även glädja den mest kräsna styrketränaren.
 • Personligare träning

  Med fokus på individen ger vi dig möjlighet till träning för det du behöver. Oavsett om ditt fokus är på uthållighet, styrka, teknik eller kost.
  Våra personliga tränare hjälper dig att ta nästa steg i din träning och erbjuder en tydligare översikt över dina resultat. Vi testar din fysik och mäter din vilopuls, kondition, styrka och rörlighet. Det finns även möjlighet att mäta din längd, vikt samt kroppssammansättning i procent.
  För den som inte vill träna själv erbjuds ett roligt alternativ. Träna tillsammans med dina vänner i en liten grupp om 4 personer med våra personliga tränare – perfekt för kompisgänget.